Фирмен каталог

Фирма от сектор: Търговия на дребно

Парт Трейдинг ООД Парт Трейдинг ООД Нов
Фирма вписана от: Aeropik
Адрес на фирмата:
Град: Шумен  

Фирмен сайт( посетен 1 пъти )
Парт Трейдинг ООД
За контакти:
Лице за контакт: Георги Маринов
Тел.: 0878155775

E-mail:Нашата компания Парт Трейдинг ООД – вече 10 години лидер в продаването на части за въздушно окачване на автомобили, стои зад името на бранда ни AEROPIK. Мисията ни е да удовлетворяваме желанията на своите клиенти по цял свят – базирани сме в България, но притежаваме складове в държави като Италия, Испания, Румъния, Гърция, Франция, Белгия, Унгария, Полша, Словения. Нашият екип от подбрани професионалисти в областта на въздушното окачване – механици, оператори обслужване на клиенти, доставчици, логистични и уеб специалисти, работят неуморно с грижа и внимание към всеки – именно това е причината за пълното удовлетворение на хилядите ни клиенти през годините.
AEROPIK предлага богат асортимент от нови части за въздушно окачване с високо качество за Вашия автомобил. В нашия он-лайн каталог може да намерите въздушни възглавници, амортисьори, компресори, както и клапани, о-рингове, клапанни блокове, релета, пружини, тампони и различни монтажни китове на конкурентни цени.

Ние сме официален дистрибутор на оригинални части от утвърдени марки като: AMK, Wabco, Arnott, Britpart, Continental, Dunlop, Contitech, Goodyear и много други. Работата ни с нови части с оригинален дизайн, преминали през стотици тестове за качество и създадени от проверени производители, ни дава увереността да предложим 2 години пълна гаранция за всеки наш продукт.

Дата на добавяне: 2021-04-22 13:57:43   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1956 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 0 фирма/и
  • за месеца: 151 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители