Фирмен каталог

„Автомагистрали – Черно Море“ АД – Шумен „Автомагистрали – Черно Море“ АД – Шумен Нов
Фирма вписана от: Ирен Иванова
Адрес на фирмата:
Град: Шумен
Област: Шуменска
ул. "Алеко Константинов” № 8
Bulgaria  

Фирмен сайт( посетен 1 пъти )
„Автомагистрали – Черно Море“ АД – Шумен
За контакти:
Лице за контакт: Ирен Иванова
Тел.: 054816100

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.„Автомагистрали – Черно Море“ АД – Шумен е най-голямата фирма в източна България, която предлага строителни материали и свързани с това услуги. За всеки, който има нужда ние предлагаме различни продукти, като асфалтови смеси, инертни материали, бетонови смеси и предварително напрегнати греди. Фирмата разполага с бетонови възли, асфалтови бази и кариери в някой от най-големите градове в източна България.
Продуктите, които предлагаме осигуряват качествено изпълнение на обектите, а услугите, като строителна механизация, ни позволява да завършваме в срок възложените ни обекти. Въпреки, че сме съсредоточени в сферата на пътното проектиране, ние разработваме и ВиК, хидротехническо, промишлено и жилищно проектиране. След завършване проекта на даден обект, ние можем да осигурим и неговото построяване/ремонтиране. В процеса на проектиране ние ще извършим и геодезическо заснемане на терена, можем да изготвим парцеларните планове и ще извършим дейностите по кадастъра. Фирмата разполага и с пътна лаборатория, която ни позволява да извършваме входящ и изходящ контрол на суровините и материалите.
Обслужваме някои от най-големите строителни обекти в източна България, като участък от км 310+940 до км 327+260 на АМ „Хемус“ и Лот 33 Път II-23 Русе – Кубрат от км 21+550 до км 46+771.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2021-09-24 17:20:35   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 2022 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 6 фирма/и
  • за месеца: 199 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители