Фирмен каталог

Фирма от сектор: Електронни медии

VilizarN.EU VilizarN.EU Нов
Фирма вписана от: Вилизар Ненов
Адрес на фирмата:
Град: София
Област: София-град
ул. Аксаков 28, ет. 2  

Фирмен сайт( посетен 0 пъти )
VilizarN.EU
За контакти:
Лице за контакт: VilizarN.EU
Тел.: 0877537117

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.Здравейте,
казвам се Вилизар Ненов - Предприемач и Маркетинг Специалист.

Вашият Уеб Сайт е „вашата визитка в интернет“, за това е важно да направите добро първо впечатление. В услугата по изработка на уеб сайт се вземат предвид много фактори – да изглежда „готино“ не е достатъчно. Сайтът трябва да е продаващ – разбираем за потребителите, бърз и ефективен. А за да получите качествена изработка на сайт Ви трябва човек като мен, който разбира как работи бизнесът.

А Най-бързият начин да бъдете No 1, когато търсят Вас, е реклама в Google!

Защо реклама в Гугъл, а не СЕО оптимизация например? Защото с опцията за гугъл реклама достигате до клиентите си още от ден 1. За разлика от seo оптимизирането, рекламата в гугъл може да бъде точно измерена!

В Google Ads Вие избирате как плащате – на клик, на показване, на реализация и т.н.
Google позволява събирането на огромен обем от данни за посетители на сайта – пол, възраст, доход, интереси, действия и много други.
В Google Реклама разполагате с множество рекламни карета и милиони партньорски сайтове, график на показване на рекламите, език на показване, ключови думи и фрази, директни обаждания, интеграция с YouTube, My Business, Analytics, Search Console, Cloud Platform и много, много други опции за настройка и оптимизация.

И все пак, за да Ви видят трябва първо да застанете под светлината на прожекторите!

А това може да се случи по 2 начина – веднага – с платена реклама в Google Ads или чрез SEO оптимизиране на вашия уеб сайт.

За тези от Вас, които тепърва чуват за SEO нека обясня какво означава – Search Engine Optimization е оптимизация на сайт за търсачки (в нашия случай Google и Bing, защото те са 2те най-популярни в Европа), познато още като органично търсене.

С други думи казано – това са първите резултати, които излизат в търсенето след Google Ads платената реклама, Google My Business публикациите и YouTube клиповете.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2021-06-08 17:18:03   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1986 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 1 фирма/и
  • за месеца: 148 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители