Фирмен каталог

Фирма от сектор: Финансови услуги

FirmaBG FirmaBG
Фирма вписана от: Иван Димитров
Адрес на фирмата:
Град: София
Област: София-град
ул. Сан Стефано №23А  

Фирмен сайт( посетен 0 пъти )
FirmaBG
За контакти:
Лице за контакт: Иван Димитров
Моб. тел.: 0889850087

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.FirmaBG може да бъде ваш много сериозен и надежден партньор в бизнеса. Ние предлагаме на своите клиенти широк спектър от услуги, сред най-основните от които са регистрацията на фирми и воденето на фирмено счетоводство.
Регистрацията на фирма в България от чужденци понякога може да е много голям препъни камък и наистина изпълнено с трудности приключение, с което не всеки има способността да се справи и пребори. Ако и вие сте на това мнение, потърсете FirmaBG и ние ще регистрираме вашата фирма в България.
Същото се отнася и за българи, които искат да регистрират фирма и да започнат бизнес в нашата страна, както и в чужбина. Нашият бизнес е базиран на това да ви помогнем в преодоляването на тази не малка трудност.
По отношение на воденето на фирменото счетоводство може да се каже, че това е една от най-затрудняващите дейности в един бизнес и ако не разчитате външни хора да се заемат с това, то тогава имате два избора или да държите човек на постоянен трудов договор при вас или да се опитате да се справите с това сами, което не е по силите на много хора.
FirmaBG знае точно от какво се нуждаете и как да ви помогне, защото ние сме сред най-добрите експерти на българския пазар.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2016-05-25 14:02:10   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1693 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 5 фирма/и
  • за месеца: 170 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители