Фирмен каталог

Фирма от сектор: Други (Проф. дейности)

Axenda Translations Axenda Translations Нов
Фирма вписана от: Axenda Translations
Адрес на фирмата:
Град: София
Област: София-град  

Фирмен сайт( посетен 0 пъти )
Axenda Translations
За контакти:
Лице за контакт: Axenda Translations
Моб. тел.: +359876188249

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.Axenda Translations е преводаческа агенция от ново поколение ориентирана към използването на новите технологии в превода и подобряване на клиентското обслужване.

Стараем се да предложим пълна гама от услуги свързани с превода, така че да задоволим нуждите от дългосрочно развитие на бизнеса във висококонкурентна междукултурна среда.

Превеждаме от/на 38+ езика и разполагаме с над 100 лингвисти и езикови специалисти. Предлагаме още превод с CAT, заверка и легализация, редакция, корекция, локализация, субтитриране, предпечат, копирайтинг и други свързани езикови и лингвистични услуги.

Сътрудничим си с професионалисти от областта на медицината, фармацията, икономиката, правото и технологиите, за да осигурим терминологично съответствие и адекватност на превода, а за обработката на специфични видове файлове се обръщаме към графични дизайнери с опит в предпечатната подготовка.

Нашата мисия е да предоставим по-добра, по-бърза и по-евтина услуга без компромис с качеството като помагаме на нашите партньори и клиенти да достигат до нови потенциални пазари, да продават повече и да изградят добра репутация в чуждоезична среда.

Потърсете ни:
+359876188249
info@axendatranslations.com
https://axendatranslations.com/
https://facebook.com/translations.axenda/

Работно време:
пон. - пет.
9:00 - 17:00

Дата на добавяне: 2020-12-05 20:05:06   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1891 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 0 фирма/и
  • за месеца: 185 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители