Фирмен каталог

Фирма от сектор: Счетоводна дейност

Счетоводна кантора МИГ Акаунт
Фирма вписана от: Моника Немска
Адрес на фирмата:
Град: Варна
Област: Варненска
ул.Арх. Дабко Дабков 11-13  

Фирмен сайт( посетен 0 пъти )
Счетоводна кантора МИГ Акаунт
За контакти:
Лице за контакт: Моника Немска
Тел.: 052319870
Факс: 082319870
Моб. тел.: 0898682288

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.Нашият екип,извършва вече 12 години,комплексно счетоводно обслужване и различни административни услуги на малки и средни предприятия в различни икономически области.

Дейността ни е съобразена с актуалните изискванията на нормативната база и с всички изисквания произтичащи от развиването на вашия бизнес. Предизвикателство е за нас, да подходим индивидуално към всеки клиент,да бъдем гъвкави и да ви предложим обслужване, което да ви подпомага във вземането на управленски решения.

Можете да ни се доверите независимо дали се нуждаете от цялостно абонаментно счетоводно обслужване или от някои други от нашите услуги.

Ние ви предлагаме конкурентни цени, експертна подкрепа в стартирането, развитието и разрастването на вашия бизнес, ползване на услугите на различен вид специалисти в областта на счетоводното обслужване. Предоставяйки ни правото да водим изцяло комуникацията от името на предприятието ви, с различните институции, спестявате от своето време и ресурси.

Можете да ни се доверите.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2017-04-25 17:42:00   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1793 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 2 фирма/и
  • за месеца: 135 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители