Фирмен каталог

Фирма от сектор: Други (Машини)

Мила Лифт ООД Мила Лифт ООД Горещ
Фирма вписана от: silviad
Адрес на фирмата:
Град: София
Област: София-град
"Ген. Ст. Тошев" 98  

Фирмен сайт( посетен 1 пъти )
Мила Лифт ООД
За контакти:
Тел.: 02/9225742
Факс: 02/4281290

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.„МИЛА ЛИФТ“ ООД е създадена през 1995 год. в гр.София. От самото начало на нашата дейност, ние отдаваме приоритетно значение на доставка, монтаж, ремонт, сервиз, преустройство и модернизация на асансьори – като начин за улесняване на ежедневния живот и допринасяне за комфорта на всеки човек.

Монтажна и сервизна дейност на асансьори се извършва на територията на цялата страна – „МИЛА ЛИФТ“ООД разполага с богата материално-техническа и транспортна база, както и с диспечерски пунктове с 24-часово дежурство на територията на градовете София, Варна, Хисар, Несебър, Св.Влас и Равда, а също и в курортните комплекси Слънчев бряг и Боровец.
Във фирмата работят двадесет и пет високо квалифицирани специалисти, придобили опит в монтаж и сервизно обслужване на асансьори и ескалатори на международно утвърдени фирми като: „KONE“, „OTIS“, „THYSSEN“ и „SHCINDLER“, италианските производители на асансьори „IGV GROUP“ и „МАSPERO“, испанската компания за производство на асансьори „GENERALE ELEVADORES XXI“, българските фабрики за асансьори „ИЗАМЕТ“, „ТЕХНОС“, „ЛИФТКОМ“ и „АСПЕКТ“.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2010-06-29 17:28:28   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 2212 фирми
  • за днес: 1 фирма/и
  • за седмицата: 5 фирма/и
  • за месеца: 186 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители