Фирмен каталог

Фирма от сектор: Здравословни храни

ВЕСТА ТРЕЙДИНГ ВЕСТА ТРЕЙДИНГ
Фирма вписана от: Бончев
Адрес на фирмата:
Град: Пловдив
Област: Пловдивска
Коматевско шосе 73
Коматевско шосе 73  

Фирмен сайт( посетен 1 пъти )
ВЕСТА ТРЕЙДИНГ
За контакти:
Лице за контакт: Бончев
Тел.: 032674151
Факс: 032674151
Моб. тел.: 0898656418

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.Фирмата е специализирана в осъществяване на внос, износ, преработка и търговия на ядки, сушени плодове, семена, варива, зърнени храни от цял свят.

През 1992 г. се основава „Веста Трейдинг” и Бранд „ЯДКИ ВЕСТА“ за кратко време се утвърждава като водещ на пазара.
През 2000 г. производството се премества в собствена модерна база.Производственият цех е оборудван с модерна техника за преработка на ядки,специално проектирана за изпълнението на внедрените технологични процеси.
Фирмата е специализирана в осъществяване на внос, износ, преработка и търговия на ядки, сушени плодове, семена, подправки, варива, зърнени храни от цял свят.
По линията на целия производствен цикъл се осъществява непрекъснат мониторинг на качеството на произвежданата продукция. Затова особено важен е самият процес на изкупуване и доставка на суровините.Фирмата работи само с най-качествените ядки на водещи производители от всички континенти. „Веста Трейдинг” е и един от първите производителите в бранша, който въвежда цялостна система за контрол на качеството – НАССР. Работи се и в съответствие с добрите производствени и хигиенни практики. Затова и фирмата в дългогодишния си период на съществуване се е наложила като синоним на качество.
Ежедневно се преработват и предлагат на пазара широка гама от продукти. Те достигат директно до потребителите в рамките 24 часа от постъпване на заявката /най-често до 4 часа/ с фирмен транспорт и без оскъпяване. За излагане на продуктите в търговската мрежа се предлагат по два вида стелажи и витрини/топла и неутрална/.
„Веста Трейдинг” ЕООД през всичките години на съществуването си се е ръководила и работила съгласно три основни принципа: отговорност, коректност и етичност към клиентите и доставчиците, което и позволява да запази добрите отношения с партньорите си и да работи с по-голямата част от тях още от създаването си.

Отдайте се на изкушението на деня с „ЯДКИ ВЕСТА“!

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2017-03-06 19:20:03   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1779 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 0 фирма/и
  • за месеца: 137 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители